Ikona zámek Členská sekce Napište mi Ikona e-mail

Proč se v době krize obrátit na finančního poradce?

Proč se v době krize obrátit na finančního poradce?

Dopad koronaviru na sobě můžeme dnes a denně cítit kdykoliv opustíme své domovy. Stále přítomný strach z pandemie, vládní restrikce a celkový pocit beznaděje ovlivnil svým způsobem každého z nás. Situace je po všech směrech obtížná, a to nejen zdravotně, ale také finančně.

Dopad koronaviru na sobě můžeme dnes a denně cítit kdykoliv opustíme své domovy. Stále přítomný strach z pandemie, vládní restrikce a celkový pocit beznaděje ovlivnil svým způsobem každého z nás. Situace je po všech směrech obtížná, a to nejen zdravotně, ale také finančně.

JAK KOMUNIKUJEME S KLIENTY?

Svým klientům se snažíme být i nadále na blízku, protože kdy jindy využít služeb takového poradenství, než právě v době krize? Fyzický kontakt s klienty jsme sice museli omezit na minimum, to nám ale nezabránilo v hledání náhradních řešení!

Začali jsme využívat komunikaci po telefonu a e-mailu. Nejvíce se nám však osvědčily videohovory, na které byli všichni ve firmě Váš konzultant s. r. o. řádně proškoleni a vybaveni potřebnou technikou. Díky tomu můžeme i nadále nabízet klientům poradenství, které jim v mnoha případech může zachránit živobytí a zajistit střechu nad hlavou.

V ČEM MŮŽE FINANČNÍ KONZULTANT POMOCI?

Doba krize s sebou přináší okruh stále se opakujících témat, které se svými klienty řešíme. Nejčastěji se jedná o žádosti o úvěr, investice a postavení pojišťoven vůči pandemii. Na všechna témata jsme se rozhodli reagovat a vytvořili jsme články, které našim klientům přinášejí aktuální informace a mohou jim pomoci ve vlastním rozhodování.

INVESTICE

O tom, že dnešní doba přeje odvážným investorům, jsme se už zmínili v našem dřívějším článku s názvem Jak využít aktuální situace na trhu. V článku se dozvíte, proč je vhodné nad investicemi přemýšlet i v dobách krize a jak se mohou stát velmi přínosným finančním polštářem, který vám zajistí klid i v nepříjemných dobách jako je tato.

POSTOJ POJIŠŤOVEN

Zorientovat se v tom, jestli vám vaše pojišťovna v této době pomůže nebo ne, může být velmi obtížné. Situace se navíc může změnit ze dne na den, a tak je lepší mít u sebe někoho, kdo této problematice rozumí.

My jsme se o postoji jednotlivých pojišťoven zmínili v našem článku, který si můžete přečíst ZDE, pokud si ale nejste jistí, co pro vás aktuální situace může znamenat, doporučujeme spojit se s naším finančním poradcem.

ÚVĚRY

Téma úvěrů řešíme v dnešních dnech mnohem intenzivněji, než kdykoliv předtím. Z toho důvodu jsme se rozhodli klientům přinést souhrnné informace o tom, jak se k žádostem o úvěry staví jednotlivé banky a dovolili jsme si zapřemýšlet na tím, co se s úvěry bude dít v blízké budoucnosti.

POTŘEBUJETE PORADIT?

Už na začátku jsme zmínili důležitou roli finančního konzultanta v této nelehké době. Pokud jste se právě vy ocitli v úzkých a stojíte na pomyslné křižovatce rozhodnutí, kontaktujte poradce, který vám objektivně pomůže najít tu správnou cestu.


Další články

zobrazit všechny články
Kapsáři nebo rafinovaní zločinci? Finanční podvody a možnosti, jak se jim vyvarovat
29
Bře

Kapsáři nebo rafinovaní zločinci? Finanční podvody a možnosti, jak se jim vyvarovat

V poslední dekádě zažíváme napříč všemi oblastmi života závratný rozvoj a v poslední polovině zvlášť, a to zejména v informačních technologiích. Proto se s takovou kombinací nešvarů setkáváme vlastně poprvé. Vývoj technologií má však nejen pozitivní přínosy, ale i řadu neblahých aspektů, kdy jedním z nich jsou finanční podvody.

Pronájem nemovitostí, jednoduchý zdroj příjmu nebo noční můra?
15
Bře

Pronájem nemovitostí, jednoduchý zdroj příjmu nebo noční můra?

Mnoho lidí, kteří nikdy nepronajímali žádnou nemovitost, říkají, že pronájem je jednoduchý zdroj příjmu za minimum práce, nebo dokonce bez práce. Ovšem jakmile si to člověk vyzkouší, častokrát poměrně rychle zjistí, že to není až tak růžové, jak se na první pohled může zdát.

Jak financovat koupi automobilu či bydlení?
1
Bře

Jak financovat koupi automobilu či bydlení?

Představte si, že stojíte před rozhodnutím, kdy si chcete pořídit nové auto nebo bydlení. Dvě nejčastější situace, se kterými se většina z nás již několikrát setkala. Jednou z klíčových otázek při těchto situacích je to, jak se danou situaci rozhodneme financovat.

Napište mi